Asiantuntemusta vuosikymmenten kokemuksella

Muovityö Hiltunen Oy:n teollisuustuotannon juuret ovat 1950-luvulla, jolloin yhtiön perustajan isä Gunnar Hiltunen hankki muovialan koulutusta alan johtavassa maassa Saksassa.

1960-luvulla Matti Hiltunen aloitti yritystoiminnan Valkeakoskella valmistamalla teollisuudelle muovirakenteita. Yhtiö on toiminut alusta alkaen teollisuusympäristössä ja keskittynyt yksilöllisten muovirakenteiden valmistukseen.

2001 vuodesta lähtien suunnittelua ja tuotantoa johtaa Esa Hiltunen, joka edustaa kolmatta teollisuustuotannon sukupolvea. Myynnistä vastaa myyntipäällikkö Jari Vatka.

 

Kestävää tuotantoa

Päätuotantoamme ovat teollisuuden vaativiin prosesseihin käytettävät muovi- ja komposiittirakenteiset säiliöt ja altaat.

Haluamme pysyä kärjessä teknisten laitteiden ja tuotannon kehittämisessä sekä innovatiivisessa tuotekehityksessä.

Muovituotannon laaja kokemus, prosessiteollisuuden tarpeiden asiantuntemus sekä tarkat valmistusmenetelmät takaavat rakenteiden laadun ja kestävyyden. Henkilöstömme koostuu tällä hetkellä 25:sta alan ammattilaisesta.

 

Ympäristöystävällisyyttä unohtamatta

Toimitiloissamme on maakaasulämmitys sekä styreeni- ja hiilidioksidipitoisuuksien mukaan ohjautuva ilmastointi. Tuotannon jätteesta jopa yli 90% hyötykäyttöön.

Ota yhteyttä

Jari Vatka
+358 40 540 2062
jari.vatka@muovityo.fi

tai
myynti@muovityo.fi

 

ESITTEET:
Suuria Muovista - esite

Lujia Muovista  - esite